Kartposition saknas..

Statistik

Antal barn
19
Antal barngrupper
1
Antal heltidsanställda
3,8
Antal heltidsanställda med legitimation
52,5%
Antal barn per barngrupp
19
Antal barn per pedagog
5
Antal heltidsanställda med examen
52,5%
FÖRENINGEN
Vi är en ekonomisk förening som leds av en styrelse med ledamöter vilka representerar varsin arbetsgrupp. Arbetsgrupperna lägger fram förslag till styrelsen i större frågor, och beslutar själva i mindre. Varje familj skall vara representerad i minst en arbetsgrupp.

STABIL EKONOMI
Förutsättningarna för fria skolor i Göteborgs Stad har ändrats det senaste året och många föreningar har ställt sig frågan om de fortfarande kan hålla öppet. Bergaborgen har en stabil ekonomi och vår verksamhet hotas inte av de nya reglerna.

Förskolenyheter från Göteborg

Vattenskadad förskola öppnar igen

I november förra året drabbades Lindebovägens förskola i Billdal av en allvarlig vattenskada. 80 barn och pedagoger fick akut evakueras till andra lokaler och en omfattanden renovering inleddes. Tio månader senare är arbetet klart och den 12 september öppnar förskolan igen.

Familjecentralen på Opaltorget ordnar öppet hus

Mitt under pandemin fick Tynnered en ny familjecentral som samlar barnhälsovård, föräldrastöd och öppen förskola under ett och samma tak. Nu invigs den officiellt med Öppet hus den 29 september.

Hembesök ska öka kunskapen om förskolan

Inom satsningen Bokstart gör biblioteksanställda hembesök för att inspirera föräldrar att tidigt stimulera barns språkutveckling. Nytt för i höst är att personal från öppna förskolan följer med till familjer i Biskopsgården och informerar om förskolan. 

Göteborg värd för nationellt skolmöte

Det är frågan och temat för ett nationellt möte som mottagningsenheten på grundskoleförvaltningen är värd för 29-30 september. För att ta emot och undervisa nyanlända och flerspråkiga barn i förskola och skola på ett bra sätt möts ansvariga chefer i Göteborg.

Fler nyheter
Adress
BERGABORGEN
Dahlströmsgatan 8
Göteborg

Telefonnummer
070-788 48 79