Statistik

Antal barn
22
Antal barngrupper
1
Antal heltidsanställda
3,5
Antal heltidsanställda med legitimation
71,4%
Antal barn per barngrupp
22
Antal barn per pedagog
6,3
Antal heltidsanställda med examen
71,4%
Föräldrakooperativet Balsaminen är en föräldrakooperativ förskola i Härlanda som startades 1987. Sedan starten har vår ambition varit densamma – att driva en bra förskoleverksamhet som ger trygghet och en utvecklande miljö för våra barn, med hög personaltäthet och hemlagad mat. Inom Balsaminen finns också en stark gemenskap föräldrarna emellan. Och inte minst – som medlem har man möjlighet att påverka Balsaminen och Balsaminens verksamhet.

Förskolenyheter från Göteborg

Vattenskadad förskola öppnar igen

I november förra året drabbades Lindebovägens förskola i Billdal av en allvarlig vattenskada. 80 barn och pedagoger fick akut evakueras till andra lokaler och en omfattanden renovering inleddes. Tio månader senare är arbetet klart och den 12 september öppnar förskolan igen.

Familjecentralen på Opaltorget ordnar öppet hus

Mitt under pandemin fick Tynnered en ny familjecentral som samlar barnhälsovård, föräldrastöd och öppen förskola under ett och samma tak. Nu invigs den officiellt med Öppet hus den 29 september.

Hembesök ska öka kunskapen om förskolan

Inom satsningen Bokstart gör biblioteksanställda hembesök för att inspirera föräldrar att tidigt stimulera barns språkutveckling. Nytt för i höst är att personal från öppna förskolan följer med till familjer i Biskopsgården och informerar om förskolan. 

Göteborg värd för nationellt skolmöte

Det är frågan och temat för ett nationellt möte som mottagningsenheten på grundskoleförvaltningen är värd för 29-30 september. För att ta emot och undervisa nyanlända och flerspråkiga barn i förskola och skola på ett bra sätt möts ansvariga chefer i Göteborg.

Fler nyheter
Adress
BALSAMINEN
Utjordsgatan 17
Göteborg

Telefonnummer
031-84 78 86