Kartposition saknas..

Statistik

Antal barn
41
Antal barngrupper
2
Antal heltidsanställda
7,9
Antal heltidsanställda med legitimation
48,1%
Antal barn per barngrupp
20,5
Antal barn per pedagog
5,2
Antal heltidsanställda med examen
48,1%
Förskolan Baldersplatsen 2 ligger norr om Ullevi och granne med Stampens kyrkogård och Fattighusån. Till förskolan hör en fin lekgård som gränsar till ett parkområde.

Förskolenyheter från Göteborg

Vattenskadad förskola öppnar igen

I november förra året drabbades Lindebovägens förskola i Billdal av en allvarlig vattenskada. 80 barn och pedagoger fick akut evakueras till andra lokaler och en omfattanden renovering inleddes. Tio månader senare är arbetet klart och den 12 september öppnar förskolan igen.

Familjecentralen på Opaltorget ordnar öppet hus

Mitt under pandemin fick Tynnered en ny familjecentral som samlar barnhälsovård, föräldrastöd och öppen förskola under ett och samma tak. Nu invigs den officiellt med Öppet hus den 29 september.

Hembesök ska öka kunskapen om förskolan

Inom satsningen Bokstart gör biblioteksanställda hembesök för att inspirera föräldrar att tidigt stimulera barns språkutveckling. Nytt för i höst är att personal från öppna förskolan följer med till familjer i Biskopsgården och informerar om förskolan. 

Göteborg värd för nationellt skolmöte

Det är frågan och temat för ett nationellt möte som mottagningsenheten på grundskoleförvaltningen är värd för 29-30 september. För att ta emot och undervisa nyanlända och flerspråkiga barn i förskola och skola på ett bra sätt möts ansvariga chefer i Göteborg.

Fler nyheter
Adress
BALDERSPLATSEN 2 FÖRSKOLA
Baldersplatsen 2
Göteborg

Telefonnummer
031-365 73 21